Nyheter

Nyheter

Robe T1 Profile - The only ONE you need

 

T1 Profile er siste nytt fra Robe, og er designet spesifikt for å oppfylle dagens utfordrende krav til lysutstyr i teater, event, tv-produksjon og turnévirksomhet.

 

Den revolusjonerende nye MSL™ (Multi-Spectral Light) LED-lyskilden er imponerende lyssterk, samtidig som T1 Profile er full av teatralsk diskresjon, og er meget støysvak.

Med 5 fargers LED-kilde, og trinnløs CCT fra 2700K til 8000K, er alle fargemuligheter åpne for total kontroll.

Behovet for en presis «theatre grade» dimmekurve er ivaretatt av Robes 18-bit dimmersystem, samtidig som en høy CRI på >93 leverer naturlige og harmoniske hud-toner som i dag er fundamentalt for både teateret, TV- og filmproduksjon.

For TV-arbeid er det andre funksjoner som frekvensjustering og pluss/minus grønn over egne DMX-kanaler som gjør produktet til et eksepsjonelt verktøy når det er kameraer involvert.

Alt dette kombinert med en meget nøyaktig og presis knivmodul, en dynamisk fokus-tracking zoom, variable froster, skreddersydde breakup- og aerial-goboer, animasjonshjul og prisme, hvilket gir total kontroll av finesser og finjustering av de mest krevende design innen teater, event, TV- og filmproduksjon.

 

T1 vil også komme i en wash-utgave.

 

Les mer

Chroma-Q Vista 3

 

Chroma-Q har overtatt Vista-serien fra Jands, og presenterer samtidig Vista generasjon 3. Både hardware og software har fått en overhaling, og fremstår nå som mer spennende enn noen gang. Fargebehandlingen støtter nå de fler-farge LED-kildene som har blitt mer og mer vanlige. Stadig flere lyskastere kommer med farger utover «standard» RGBW eller CMY, og disse støttes nå fullt ut hos Vista. Multipart-lamper er også blitt mer og mer vanlig, men ofte utfordrende å operere. Vista3 løser dette og lar deg sette opp dine enheter og styre dem nøyaktig slik du ønsker. Versjon 3 software kan kjøres med forrige generasjon hardware. (Dvs. L5, I3, S3, S1 og M1) De nye V3-konsollene heter MV og EX, og tilfører spennende, nye funksjoner til et system som er kjent for å være enkelt å lære seg for både mindre erfarne brukere og profesjonelle lysteknikere, veldig visuelt og gjennom blant annet sin timeline, et veldig kraftig verktøy for total kontroll på alle detaljer.

 

Les mer

Robe MegaPointe

 

Etter enorm suksess med Pointe og MiniPointe kommer nå storebror og viser hvem som er sjefen. På 470W leverer den 2.200.000 lux på 5 meter, 20.375 lumen.

Med CMY, fargehjul, to gobohjul, animasjonshjul, 6 prismer fordelt på to hjul og et eget sett rektangulære beamreducere er MegaPointe proppfull av muligheter for å la kreativiteten få fullt utløp.

Optikken leverer en zoomrange på 1.8°- 42°, CRI er >90 og vekten er kun 22kg.

 

Les mer

Spotlight Hyperion

 

Hyperion er en serie fresneller og profiler med 300W LED-kilde. De kommer som justerbar hvit eller 6-farge variant. Med en høy CRI på 94-97 (avhengig av fargetemperatur), støysvakhet og vedlikeholdsvennlig utforming, samt et smart system for lokal kontroll direkte fra panelet i bakkant dersom en ikke ønsker å bruke DMX er dette en veldig god løsning for alt fra scenebelysning til studio- og museumsbelysning. Alt av tilbehør som låvedører, goboholdere, kniver, opphengskroker etc. er selvfølgelig tilgjengelig.

 

Les mer

Aqua LowFog

 

Maskinen har unike egenskaper, den benytter hverken Co2 eller kjølekammer. Den binder vann til røyken, slik at røyken blir tung. Vannet fordamper og forsvinner med røyken, og tyngden på røyken kan justeres ved å bestemme hvor mye vann som skal legges til. Om en ikke legger til noe vann, så fungerer maskinen som en vanlig røykmaskin.

Både røykmengde, vannmengde og vifte styres over DMX.

Enda en bonus er at den har et beskjedent strømforbruk, sammenlignet med maskiner som må drive et kjølemodul i tillegg.

Hei kjære kunde,

 

Vår salgssjef og selger Kaare Syversen har valgt å si opp sin stilling hos Norsk Sceneteknikk a.s etter 5 år.

Han har vært en stor bidragsyter i bedriften og vi ønsker han masse lykke til i ny jobb.

 

Fremover kan dere kontakte oss på vårt hovednummer 69 83 73 73, eller:

 

 

Jan Robert Midtbø

 

Daglig leder/CEO

 

jan.robert@sceneteknikk.no

+47 907 78 368

 

 

Alexander Hamm

 

Markedssjef - Prosjektleder - Salg /

Marked Manager- Project Manager – Sales

 

alexander@sceneteknikk.no

+47 913 85 366